Krug

Min: €0 Max: €5

Het huis werd opgericht in Reims in 1843, door Joseph Krug, een visionaire non-conformist met een compromisloze filosofie. Gezien het feit dat de ware essentie van Champagne is plezier zelf, zijn droom was om de beste Champagne die hij kon bieden ambachtelijke, elk jaar, ongeacht de jaarlijkse variaties in het klimaat. Met veel aandacht voor het karakter van de wijngaard, met respect voor de individualiteit van elk perceel en zijn wijn, evenals het bouwen van een uitgebreide bibliotheek van reservewijnen uit vele verschillende jaren, stelde Joseph Krug in staat om zijn droom te vervullen.

Met een zeer originele benadering van champagne maken, besloot hij verder te gaan dan de notie van vintage om de meest genereuze uitdrukking van Champagne te creëren, elk jaar. Zo stichtte hij een huis waarin alle Champagnes van hetzelfde niveau van onderscheid zijn.

Zes generaties van de familie Krug hebben deze droom bestendigd, het verrijken van de visie van de oprichter en savoir faire. Het wijndomein is sinds 1999 in bezit van Louis Vuitton Moët Hennessy.


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »