Domaine Vincent Stoeffler

Min: €0 Max: €5

Domaine Vincent Stoeffler produceren meer dan 40 verschillende wijnen omdat we geloven in diversiteit en de rijkdom van onze regio willen tonen. We willen ook het vermogen van zijn terroirs aantonen om grote droge wijnen van grote complexiteit te produceren van Grands Crus, Places-saids, evenals zoete wijnen van zeldzame intensiteit met late oogsten en selecties van edele granen.

Helaas bevatten de meeste wijnen van de grote merken inputs en hebben ze industriële processen ondergaan om hun gebreken te corrigeren. Bovendien is er, afgezien van sulfieten, geen wettelijke verplichting om ze op de fles te hebben. Voor ons, een druif van hoge kwaliteit die niets anders nodig heeft om een uitzonderlijke wijn te produceren. We produceren ons Nature assortiment al 10 jaar. Ongefilterd en zonder ingangen (dus zonder sulfieten), is het gewoon het sap van de druiven omgezet in wijn door de gisten die van nature aanwezig zijn op de druiven. Dit assortiment vereist extra expertise en speciale aandacht en is het bewijs dat wijnen zonder externe conserveringsmiddelen kunnen worden geproduceerd, dankzij fruit van hoge kwaliteit.

Zeer betrokken bij het behoud van het milieu en voorstanders van wijnbouw zonder synthetische producten, gebruiken we oplossingen voor het behoud van biodiversiteit en bodemleven. Voorlopers van de biologische wijnproductie in de regio, al onze wijnstokken zijn geteeld volgens de regels van de biologische landbouw voor 20 jaar.


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »