Montgras - 2017 Degras Reserva Sauvignon Blanc

De wijn is fris en sappig met minerale tonen en aroma’s van citrusvruchten.

Artikelnummer: 1078MRSB17
Aantal: 28

Viña MontGras bezit meer dan 150 ha wijngaarden, voornamelijk beplant met Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc. MontGras is een dynamisch, jong en zeer modern bedrijf. Sinds de oprichting van dit bedrijf in 1992 heeft MontGras zich gespecialiseerd in de productie van fijne kwaliteitswijnen. Het wijnhuis hanteert vooruitstrevende technologieën en wordt bijgestaan door een groep van nationale en internationale professionals, die hen constant in staat stellen tot het ontwikkelen en innoveren van nieuwe technieken. Voor MontGras is het voortbrengen van wijn een kunst op zich.

De kleur van deze sauvignon is bijna transparant geel, zeer helder. In de neus intense fruitaroma's van citrusfruit en tonen van vers gemaaid gras. In de mond is de wijn fris en sappig met minerale tonen en aroma's van citrusvruchten.

Soort: witte wijn

Appellatie: DO Leyda

Druivenras:100% sauvignon blanc

Bodem: Alluviale afzettingen op zeeterrassen met graniet en klei.

Alcohol: 13% 

Jaar: 2017

Vinificatie: De druiven worden geoogst en met de hand gesorteerd. Bij aankomst in de kelder worden de druiven koud geweekt en vervolgens geperst om het sap te extraheren

Herkomst: Leyda, Chili.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »